BBP MKYK Üyesi Selahattin Şenliler BBP Yozgat İl Başkanı Kemal Korkmaz, Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi ve Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak ile basın toplantısı düzenledi.
Selahattin Şenliler, Yozgat’ta ve tüm Türkiye’de BBP’nin mahalli idareler seçimlerine katılarak başarılı olmak için var gücüyle çalışacağını bildirdi.
Yozgat’ı TBMM’de temsil eden iki partinin adaylarını kamuoyu ile paylaştığını, diğer partilerin ise henüz adaylarını ilan etmediğini hatırlatan Şenliler, “Bize de birçok vatandaşımız, dava arkadaşımız ve gençlerimiz soruyorlar. BBP’nin bu seçimlerde ne yapacağını merak ediyorlar. Biz bu seçim yarışının fiilen içindeyiz” dedi.
BBP’li Şenliler, kendi adayları ve kendi amblemleriyle yarışacaklarını ifade ederek, “Sürprizler de olabilir. Bu sürprizler karşısında da BBP kendini gösterecek, kamuoyunun önüne çıkacaktır. Adaylarımızı geniş katılımlı basın toplantısıyla halkımızın önüne çıkaracak ve takdimini yapacağız” diye konuştu.
Selahattin Şenliler, BBP’nin başka partileri destekleyeceği, aday çıkarmayacağı yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak “Tüm il, ilçe ve beldelerde kendi adaylarımızla seçimlere girecek, bu seçimlerin sürpriz ve kilit partisi olacağız” şeklinde konuştu.
Şenliler, seçimlerin demokrasi yarışı olduğunu da ifade ederek, insanların hür iradeleriyle oylarını kullanacağını düşmanlık, kırgınlık, husumet ortamını istemediklerini sözlerine ekleyerek açıklamasını şöyle sonlandırdı “Yozgat’ın birikmiş, geçmişten gelen şehirleşme problemleri var, imar sorunları var. Bunların çözümü için gerekenleri yapacağız. Gayemiz bu yönde olacak”

Editör: TE Bilişim