Yozgat'ın bağımsız adayı Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Seçim Kararganı açmak üzere gittiği Akdağmadeni ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından 'Başbakan Kayalar' sloganıyla karşılanınca duygulandı.

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarının yürütüleceği ilçe seçim karargahlarının açılışlarını yapmaya devam etti. Saraykent ve Akdağmadeni ilçelerinde kurulan seçim karargahlarının açılışına giden Kayalar, Saraykent ilçesinde açılış öncesinde esnafı ziyaret edip, ayaküstü sohbetler yaptı.

Saraykent Küçük Sanayi Sitesi'nden sonra ilçe merkezine geçen Kayalar, pazarcı esnafının davetini kırmayıp, tezgah gerisine kurulan sofrada melemen yemeğine ekmek bandı.

Seçim bürosunun açılışının ardından toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı, buradan da Akdağmadeni ilçesine geçti. Akdağmadeni ilçesinde de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Kayalar, duygulandı.

'Başbakan Kayalar' sloganıyla karşılanan Kayalar, etrafını saran hemşerilerinin arasında güçlükle hareket ederek, seçim bürosuna ulaşabildi.

Kayalar'ın, seçim otobüsünün üzerine çıkıp, yaptığı konuşması sık sık 'Başbakan Kayalar' sloganlarıyla kesildi.

Partilerin hizmet edeceklere aracılık ettiğini hatırlatan Kayalar, bazı kesimlerin 'Bağımsız aday, tek başına ne yapacak' diyerek, seçmenin kafasını karıştırmaya çalıştığını belirterek,

''Bir yerlere bağlı olanlar bugüne kadar ne yaptı?'' diye sordu, ''Yozgat bizim, burada siyaset yapmadım, hizmet ettim. Seçimlerden önce bir iki kamyon kum gönderip, seçimden sonra unutmadım. Sadece hizmet ettim, oy verdiler, vermediler diye ayırt etmeden hizmeti ön plana çıkarttım. Yozgat insanımızın eksikliklerini, beklentilerini yerine getirmeye çalışırken de, kimseyi tehdit etmedim'' dedi.

Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşuma ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Kayalar, ''Bu siyasi oluşumun kıvılcımını buradan Yozgat'tan ateşliyoruz. Türkiye'nin beklentilerine cevap vermek üzere halkın arasından, halkın desteği ile geliyoruz'' diye konuştu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN:
http://www.ilerigazetesi.com.tr/basbakan-sloganli-karsilama-resimleri,109.html

Editör: TE Bilişim