AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz’ün tek aday olarak katılacağı il kongresi 27 Nisan Cuma günü saat 09:30’da Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kongre öncesi tüm hazırlıkları yapan Açıkgöz ve ekibine ilçe başkanları destek verdi. 
Kongrenin afiş, broşür ve ilanlarla duyuran AK Parti İl Teşkilatı’nda parti binasına asılan İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve 13 ilçe başkanının fotoğrafının yer aldığı afiş dikkat çekiyor. Açıkgöz’e kongre öncesi moral veren, destek olan ilçe başkanlarının kongre öncesi davet niteliği taşıyan afişte yer alması, bu gün yapılacak kongrenin birlik ve beraberlik havasında geçeceğinin de bir mesajı olarak yorumlandı. 
BOZDAĞ DA KATILACAK
Yurt dışı ziyareti nedeni ile 27 Nisan Cuma gününe ertelenen AK Parti İl Kongresine Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile birlikte çok sayıda milletvekilinin katılacağı bildirildi. Bozdağ’ın kongrede partililere önemli mesajlar vereceği bildirildi. 
AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, genel kurul öncesi partili, partisiz tüm Yozgat halkını kongreye davet etti. 
Kongrenin birlik, beraberlik havasında geçeceğini belirten Açıkgöz; “Kongremizin Yozgat’ımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.
İnşallah AK Parti iktidarına her zaman destek olan, güç veren, yanında olan Yozgat halkına layık, hayırlı bir genel kurulu icra ederiz” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim