AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Türkmen ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı’nda görev devir teslimi yapıldı. Görevi Hülya Sarıaslan’dan devralan İhsaniye Altınok, bundan sonra da görevini en iyi şekilde yürütmeye çalışacağını söyledi.
2002 yılından bu tarafa AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Altınok; “Partimizin kuruluşundan bu güne çeşitli birimlerde aktif olarak görev aldım, verilen görevleri yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da inşallah yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki zorlu süreci çok iyi değerlendirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sadece görev değişikliği oldu, yine görevime aynı özveriyle devam edeceğim. İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur. Benden önce görev yapmış olan kadın kolları başkanımız başta Hülya Sarıaslan olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Görevi daha önce birlikte çalıştığı İhsaniye Altınok’a devreden Sarıaslan, Yozgat’tan Ankara’ya evini taşıdığı için 11 yıldır sürdürdüğü Kadın Kolları Başkanlığından ayrıldığını açıkladı. Sarıaslan, Ankara’da da aktif siyaset yaşantısına devam edeceğini söyledi. AK Parti’de hizmet etmenin ayrıcalık olduğundan bahseden Sarıaslan şunları söyledi: “En başta Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’ın desteklerini, milletvekillerimizin desteklerini çok değerli il başkanımın, bütün teşkilatımıza bana gösterdiği yakınlıklar ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben evimi Ankara’ya taşıdığım için bu görevimi sonlandırmak üzere bırakmak istediğimi söyledim. Genel merkezimiz ısrar etseler de böyle olması gerekiyordu çünkü önümüzde çok zorlu ve uzun bir süreç var, yerel seçim çok yaklaştı. Onun arkasından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Çok özverili ve çalışma isteyen mevkilerdir. Ben bu görevi daha da iyi yapacağını düşündüğüm arkadaşlarıma devredeyim, yoluma devam edeyim dedim. AK Parti’de zaten görevim bitmiş değil, Yozgat için ne gerekiyorsa yaparım. Herkesten hakkını helal etmelerini rica ediyorum.”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı da Hülya Sarıaslan’ın partide başarılı çalışmalarda bulunduğunu belirterek, teşekkür etti. Nazlı, görevi devralan İhsaniye Altınok’un 2002 yılından bu tarafa partinin çeşitli kademelerinde yer aldığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. İl Genel Meclisi Üyesi Halil Türkmen de AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı’nda yaşanan değişimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim