Yozgat Özel Şifa Hastanesi, Ocak ayı içerisinde sağlık hizmeti vermeye başlayacak. Yoğun bir şekilde personel müracaatının olduğu hastanede, branşın uzman doktor ve sağlık ekibi, son teknoloji tıbbı malzemelerle Yozgatlı’ya en iyi sağlık hizmetini sunacak.

İşadamı Faruk Daşkın, yeni yapılanla sürecinde Şifa Hastanesi bünyesinde daha önce ve alacağı bulunan tüm personelle teker teker görüştüklerini söyledi.

Yeni süreçte hiçbir personelin alacaklı kalmayacağını vurgulayan Daşkın, ayrıca Özel Şifa Hastanesi’nin Ocak ayı içerisinde hizmete gireceğini kaydetti.

Daşkın, gerekli uzman hekim, alt yapı, personel konusunda uzman hekimle çalışmaları yoğun bir şekilde yürüttüklerini belirterek;

“Hastanenin  tüm borçları konusunda mali ekibimiz çalışmalarını yürütüyor. Özel Şifa Hastanesi’ni Yozgat’a kaliteli bir şekilde, güler yüzlü personeli, konusunda uzman ekibi ile hizmet edecek konuma getirmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. Hastane yönetimi personellerle bire bir görüşmeler yaparak alacaklarına ilişkin ödeme planı yapıyoruz. Personellerin alacaklarının tamamının banka hesabına yatırılacak. Ödemelerini kısa süre içerisinde yapacağız. Ve inşallah Ocak ayı içerisinde Özel Şifa Hastanesi hizmet vermeye başlayacaktır. Bu konuda gerekli girişimlerde bulunmak üzere alt yapımızı tamamlamak üzereyiz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim