Yozgat'ın ilk İşitme Merkezi'ni kuran Fazlı Yılmaz, herkes duysun diye işitme cihazını ücretsiz veriyor. Earnet gibi kalitelisini dünyada ispat etmiş, ödüllü işitme cihazını 'Ücretsiz kampanya' ile Yozgatlıya sunan Yılmaz; “Kampanyaların devamı gelecek” dedi.
    Yozgat'ta bir süredir işitme cihazında 'Ücretsiz İşitme Cihazı' kampanyası başlatan Yozgat İşitme Merkezi, bir ilki gerçekleştiriyor.  Devlet Hastanesi Caddesi Gül Apartmanı 1. katında geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Yozgat İşitme Merkezi'nde uzman odyometrist eşliğinde hastalara en kaliteli hizmet veriliyor. Bir dünya markası haline gelen, Türkiye'de fabrikası bulunan tek işitme cihazı markası olan Earnet'i Yozgatlıların istifadesine sunan merkez, kısa bir süre önce başlattığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekmişti.
ÜCRETSİZ DUYURUYOR…
    Hafif ve orta dereceli işitme kaybı olan hastalarına ihtiyaçları olan Earnet marka işitme cihazını ücretsiz olarak uygulamaya başladığı günden bu tarafa ilgi odağı haline gelen Yozgat İşitme Merkezi, bu sayede özellikle maddi imkansızlıklar yüzünden sağlık problemine çözüm bulamayanlara faydalı bir çalışma yaptı.
    Yozgatlı'dan gördükleri ilgi yüzünden kampanyayı biraz daha uzatma kararı aldıklarını söyleyen Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz; “Yozgatlıyı bir müddet daha ücretsiz duyurmaya devam edeceğiz. Piyasa değeri bir hayli fazla olan işitme cihazını Yozgat'ta biz sadece SGK'nın ödediği tutara insanlara uyguluyoruz. İşitme cihazının yanı sıra kulak kalıbı ve pilini de hastamıza ücretsiz olarak vererek tam anlamıyla bir hizmet sunuyoruz” dedi.
İŞİTME CİHAZINI DOĞRU YERDEN ALIN!
    Yılmaz, işitme cihazı seçiminde insanların çoğu zaman yanılgıya düştüğünü ileri sürdü.
    Ucuz işitme cihazı almak ya da en pahalısını kullanmakla doğru işitme cihazı seçilmiş olmayacağının altını çizen Yılmaz; “Bir hasta öncelikle işitme kaybının telafisi, netliği ve anlama kaybına olan faydasına dikkat etmeli. Eğer bu ihtiyaçlar işitme cihazı ile karşılanıyorsa tam anlamıyla bir seçim yapılmış oluyor.
    Biz Yozgat'ta Earnet gibi üç ödüllü bir işitme cihazını Yozgatlıya sunuyoruz. Her türlü işitme kaybına farklı farklı çözümler sunan Earnet marka işitme cihazlarının arkasında güçlü bir kadro, zengin teknik ekipman ve Yozgat'ta da Yozgat İşitme Merkezi Güvencesi vardır” dedi.
    Kampanyanın bir müddet daha devam edeceğini hatırlatan Yılmaz, detaylı bilgi almak isteyenlerin 217 40 98 nolu telefonu arayarak gerekli bilgiye sahip olacaklarını söyledi.
   
Editör: TE Bilişim