Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, gençlik merkezlerinin milli ve manevi değerlere saygılı, vatanını ve milletini seven bir gençlik yetiştirme gayreti içinde sağlıklı gençler yetiştirme hedef ve gayesi içinde olduklarını söyledi.

Bu çerçevede Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş tabiplerinden Büşra Lekesiz tarafından gençlere yönelik diş taraması gerçekleştirildiğini belirten Sapmaz, şunları  söyledi:

“Yozgat Gençlik Merkezi olarak "Ağız ve Diş Sağlığı" hakkında gençlik merkezimizde kurslarımıza gelen üyelerimizi bilgilendirdik. Gençlerimize diş fırçalama teknikleri uygulamalı olarak gösterildi. Diş fırçası ve diş ipinin nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı. Gençlerimiz diş taramasından geçirilerek kendilerine bilgi verildi. Diş kontrolünden geçirilerek tedavi edilmesi önerilen gençlerimiz için tekrar kontrol amaçlı 10 Ocak 2015 tarihinde kontrolden geçirilecek.  Gençlik Merkezi olarak üyelerimize diş fırçası ve diş macunu hediye ettik. Aynı zamanda ağız ve diş sağılığı hakkında sorulan sorulara cevap veren üyelerimize kırtasiye setlerini hediye ettik.” 

Editör: TE Bilişim