Tarım ve Orman Bakanlığı, farklı uzmanlık alanlarında görevlendirmek üzere 21 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte başvuru şartları ve ayrıntılar:

personel alımı tarım (3)

Genel Şartlar:

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması gerekmektedir.

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği gibi dört yıllık fakültelerin ilgili bölümlerinden veya denklikleri kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olunması gerekmektedir.

personel alımı tarım (4)

Belirtilen bölümler dışındaki dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar da başvurabilirler. Bu kategoriye dahil adaylar, aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar olan ilanlara başvuru yapabilirler.

Boğazlıyan Kaymakamı köy halkının isteklerini dinledi Boğazlıyan Kaymakamı köy halkının isteklerini dinledi

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konularında en az 3 yıl (yazılım ve ağ uzmanları için) veya en az 5 yıl (diğer alanlar için) mesleki deneyime sahip olunması gerekmektedir.

Güncel programlama dillerinden en az ikisini bilme zorunluluğu bulunmaktadır.

Akıl hastalığı veya görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu bulunmamalıdır.

Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, muafiyet veya son başvuru tarihi itibarıyla en az 1 yıl erteletmiş olmaları gerekmektedir.

personel alımı tarım (1)

Muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip olma, takım çalışmasına yatkınlık gibi niteliklere sahip olunmalıdır.

Başvurular, 13 Ekim 2023 - 29 Ekim 2023 tarihleri arasında bu adres üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar, sadece bir pozisyona başvuruda bulunabilirler.

Tarım ve Orman Bakanlığı, uzmanlık alanlarına uygun niteliklere sahip adaylar arasından yapılacak olan bu alımla daha da güçlenecek. Başvurularınızı eksiksiz ve doğru bir şekilde yaparak, bu fırsatı kaçırmayın! (Haber Merkezi)

Kaynak: İleri Gazetesi