Şuanda Sarıkaya Belediye Başkanı olarak görev yapan Ömer Açıkel'in MHP Yozgat Belediye Başkanı adayı olarak gösterileceği kulislerde konuşuluyor. Peki, Ömer Açıkel kimdir? İşte detaylar...

Borçların arkasına sığınmadık-sarıkaya ömer açıkel (2)

ÖMER AÇIKEL KİMDİR?

Sarıkaya ilçesine bağlı Selimli Köyü'nün gururu, 1980 doğumlu Av. Ömer Açıkel, Yozgat'ın yetiştirdiği başarılı bir isimdir.

Eğitim hayatına Atatürk İlköğretim Okulu'nda başlayan Açıkel, ardından Yozgat Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni başarıyla tamamladı.

Avrupa’dan kurban gelecek  -sarıkaya ömer açıkel

2004 yılında serbest avukat olarak mesleğine adım atan Açıkel, siyasi arenada da önemli adımlar attı. 2011 yılında MHP Sarıkaya İlçe Başkanlığı görevine seçilen Açıkel, devamında MHP Genel Merkezi Üst Kurul Delegesi olarak görev yaptı.

açıkel (1)

Siyasi kariyerindeki yükselişiyle dikkat çeken Av. Ömer Açıkel, 30 Mart 2014'te gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde Sarıkaya Belediye Başkanı olarak seçildi ve bu görevini 2019 yılı mahalli idareler seçimlerinde de başarıyla sürdürdü.

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı: Sorunların çözmesini bekliyoruz! Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı: Sorunların çözmesini bekliyoruz!

“Sarı Zeybek” coşkusu-sarıkaya belediyesi ömer açıkel (9)

Av. Ömer Açıkel, evli olup, Önder Alp ve Mehmet Tuğşad adlı iki çocuk babasıdır. Kendisi, Sarıkaya'nın kalkınması ve ilerlemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Kaynak: Melike Aslı Arslan