İç Anadolu’nun en modern tesislerinden birini Yozgat’a kazandıran Zafer Türk Mutfağı Türkiye’de markalaşmak için emin adımlarla ilerliyor.

GURBETÇİLER GURUR DUYUYOR

Bayram öncesi TRT FM’de, “Yozgat’ın lezzet durağı Zafer Türk Mutfağı, yöresel lezzet tandır kebabı, testi kebabı. Zafer Türk Mutfağı 0354 333 33 33 Yozgat’ şeklinde verdiği reklam 1 ayrı tüm Türkiye’de yayınlanıyor. Dışarıda yaşayan Yozgatlılar reklamı duyunca gurur duyduklarını ifade ederken, ‘Yozgat’ın adını Türkiye’ye duyuran Zafer Türk Mutfağına ve Yozgat aşığı işletme sahibi Zafer Öışık’a teşekkür ederiz. Bayram öncesi ve sonrası 1 aydır Türkiye hem Yozgat’ı öğreniyor hem de Zafer Türk Mutfağı lezzetini dışarıya tanıtılıyor. Yozgat’ta ki lezzet evimize biz gurbetçilerde geldiğimizde destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HER ŞEY YOZGAT İÇİN

Yozgat’ta çeşitli iş kollarında markalaşmaya gitmesinin önemine değinen GİMAT Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, ‘Yozgat her şeyin en iyisine layık. İç Anadolu’nun sayılı restaurantlarından birini Yozgat’a kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Açıldığı günden beri halkın desteği artarak devam ediyor. Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Bu tesisi tüm Türkiye’ye duyurmak istedik. TRT Fm’de yayınlanan reklamları duyan gurbetçiler mutluluklarını arayarak ifade ediyor. Hem tesisimizin markalaşma yolunda bir adım attırdık hem de Yozgat’ın adını ve yöresel lezzetlerini Türkiye’de ki vatandaşlara tanıtmış oldu’ dedi.

Editör: TE Bilişim