Ankara’nın kalbinde önceki gün vahşice bombalı araçla düzenlenen saldırıda, 37 insanımızın hayatını kaybettiği ve 75 insanımızın yaralandığı saldırıyı şiddetle kınıyorum.Ölenler arasında annesinin karnında yaşamını yitiren Songül Bektaş’ın 5,5 aylık bebegi ve Milli Futbolcu Umut Bulut’un babası da vardı .kimisi Taksiciydi,Kimisi işe yeni girmişti,kimisi Özel Güvenlikciydi,kimisi işinden yeni çıkmıştı kimisi sınavdan çıkıp hayallerini kuracaktı.kimisi Mühendisti hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Terör nerden ve hangi amaçla gelirse gelsin lanetliyorum ve terörün hertürlü’sünün Allah belasını versin bize ağlamak yakışmaz uğruna şehit düşebilecek kadar güzel bir vatanımız ve onurlu bir ulusumuz var. Türk’te Şehit tükenmez bayrak inmez,şehitler ölmez vatan bölünmez .
Türkiye mizin sınırları ateş çemberi içinde bizim Suriye gibi olmamızı isteyen güçler bir hayli çoğaldı bu nedenle hangi siyasi partiye mensup olursa olsun muhalafetiyle iktidarıyla şu süreçte tek vucut olunması gün birlik günü bizi bölmek istiyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar Türk Milleti bölünmeyecek Kürdüyle ,lazıyla,çerkeziyle , alevisi ve sünni’süyle ,birlikte yaşayacaktır .
Çanakkale de başaramadıklarını şimdi yapmak istiyorlar.Utanmadan sıkılmadan Teröre destek veren ler baş sağlığı diliyorlar.sizin safınız belli siz kimi kandırıyorsunuz.bizde verilecek toprak yok Türk toprak vermez.Ecdadımızın kanıyla sulanmış bu topraklar hiç kimsenin gücü yetmez.
Dağda domuz sürüsü tutturmuş bir Kürdistan türküsü almış başını gidiyor.Şimdi şehirlere indiler,eylemlerini şehirlerde yapıyorlar. İnsanları yıldırmaya çalışıyorlar.Amaçlarına asla ulaşamayacaklar.TERÖRÜ yapana destek olana, Göz yumana,Bana ne diyene ,Üzerinden siyaset yapana,Terörden nemalana,taviz verene LANET OLSUN diyorum.Ne mutlu Türküm diyene . Kalın sağlıcakla.