Grup Lal Solisti Fatma Türkmen, yarışmayı önemsediklerini söyledi. 
“Bu yarışma Yozgat’ımız ve bizim için çok önemli yer tutmaktadır. Biz görevimizi yarışmaya katılma cesaretini göstererek ve yarışmada elimizden gelenin de fazlasını yaparak gösterdik” diyen Türkmen; 
“Emeklerimize sizler gibi değerli insanların da katkıda bulunması bizi inanılmaz gururlandırır. Tek yapmanız gereken linke tıklayarak yönlendirilen sayfada oy vermek. Bunu yaparak hem bizi destekleyecek hem de bu yönde şehrimizin çocuklarının, gençlerinin ve bizlerin önünü açmış olacaksınız. Şimdiden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Grubun müzisyenleri hakkında bilgi veren Kemanist Zülal Özkal, tüm arkadaşlarına böyle bir projede yer alma cesaretini gösterdikleri için teşekkür etti. 
Grup Lâl toplamda altı kişiden oluşuyor; Bağlama Semure Yağlı, Gitar Ahmet Serdar Yılmaz, Keman Zülal Özkal, Ney Mehmet Emin Yazan, Solist Fatma Türkmen ve Ozan Batuhan Altun’dan oluşuyor.
Grup Lâl’in yarışmaya katıldığı şarkıyı internet üzerinden dinlemek isteyenler şu link üzerinden ulaşabilirler: “https://www.izlesene.com/video/yozgat-anadolu-lisesi-sevval-sam-kazim-koyuncu-hey-gidi-karadeniz-koyverdun-gittun-beni/9280676#”
Ayrıca Grup Lâl’e oy kullanarak destek vermek isteyenler şu link üzerinden bilgi sahibi olabilirler: http://www.liseninyildizi.com/Poster/260

Editör: TE Bilişim