Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi ile Samsat Eğitim Bir-Sen kardeş sendika olarak belirlendi.

Eğitim Bir-Sen Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki sendikalar, deprem bölgesi sendikalar ile kardeş sendika yaparak, depremin yaralarının sarılması için çalışma başlattı.

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Adıyaman’a bağlı Samsat Eğitim Bir-Sen ile  kardeş sendika olarak bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarının sarılması için ilk günden itibaren yardım faaliyetlerine başladıklarına değinen Şerefli, Samsat’a gıda ve hijyen malzemesi başta olmak üzere yardımda bulunacaklarını aktardı.

Bölgeye kırtasiye malzemelerini götüreceklerini dile getiren Şerefli, “Samsat Eğitim Bir –Sen Şubesi ile devamlı istişare halindeyiz. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının belirlenmesi ve karşılanması için çalışıyoruz. Samsat’a yapacağımız ziyarette, yardım malzemelerini teslim edeceğiz. Program kapsamında okulları ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya gelip, destek vereceğiz” dedi.

Akdağmadeni Belediyesi mühürleyip kapattı! Akdağmadeni Belediyesi mühürleyip kapattı!

Şerefli, yardımların ulaşmasında kendilerine destek veren sendika üyelerine teşekkür etti. Ahmet Ayverdi

Editör: Duygucan Baloğlu