Fuarda, Sarıkaya’da bulunan Tarihi Roma Hamam da, Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından tanıtıldı. Fuarda, Roma Hamamı’na olan ilginin ise oldukça yoğun olduğu ve ziyaretçiler tarafından dikkat çektiği öğrenildi.
Fuarda, Yozgat’tan, Roma Hamamı’nın tanıtımının yanı sıra, Aydıncık Halk Eğitim Merkezi’nin ametis taşı ve hediyelik eşyaları, Akdağmadeni’nin de bambuları tanıtıldı.
Roma Hamamı’nın tanıtıldı Sarıkaya Kaymakamlığı standına, Bursa Valisi Münir Karaoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, STK’lar ve çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.
Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Sarıkaya Kaymakamlığı standını ziyarete gelen Bursa Valisi Münir Karaoğlu’na, Roma Hamamı’nın minyatürünü hediye etti. Kaymakam Özcan, Vali Karaoğlu’na Roma Hamamı hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Vali Karaoğlu’nun da Roma Hamamı’nın çok güzel bir eser olduğunu ve çalışmaları da güzel bulduğunu ifade ettiği öğrenildi.
Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Yozgatlı hemşerilerimiz de standı yalnız bırakmadıkları ve büyük bir ilgi gösterdikleri öğrenildi.
Kaymakam Yasin Özcan, Bursa’da düzenlenen bu fuarın oldukça verimli ve güzel geçtiğini ifade ederek, Roma Hamamı’nın tanıtımı için bu fuarın büyük bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı da iyi değerlendirdiklerini söyledi. Kaymakam Özcan, Sarıkaya Kaymakamlığı standına ilgi gösteren ve kendileri yakından ilgilenenlere de teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim