Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ergün Çağlıyan, gazetemizi ziyaret ederek ilçede eğitim alanında gerçekleşen çalışma ve projeler hakkında bilgi aktardı. Gazetemiz Sayfa Editörü İhsan Çelikkaya’nın konuğu olan Çağlıyan, Aydıncık’ın son yıllarda eğitim alanında yapılan yatırım ve destekleme çalışmalarıyla birlikte her geçen gün daha iyi bir konuma geldiğini söyledi.

İlçede göreve başlamasının ardından eğitime yönelik proje ve çalışmaları artıran ve performansıyla dikkat çeken başarılı eğitimci Çağlıyan, önümüzdeki yıllarda Aydıncık’ın başta eğitim alanı olmak üzere her alanda daha gelişmiş ve başarılı bir ilçe olacağını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çağlıyan, “İlçemizde eğitim alanında yapmış olduğumuz çalışmalara yöneticilerimiz önemli ölçüde katkı veriyor. İlçe kaymakamlığımızdan almış olduğumuz desteğin yanı sıra valiliğimiz ve il müdürlüğümüzde bizlere her konuda destek sağlıyor.

İlçemizde hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra, önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek önemli projelerimiz de mevcut. Bunları da yeri ve zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağız. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Aydıncık çok daha gelişmiş, eğitim seviyesi yüksek ve özellikle yapılan sınavlarda derece yapan öğrenciler yetiştiren bir ilçe olacaktır. Bütün çaba ve mesaimiz bu yöndedir” dedi.
Editör: TE Bilişim