Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, İleri Gazetesi’nin 45’inci kuruluş yıl dönümünü yayımladığı bir mesajla kutladı.

         Son günlerde yaptırdığı cami, namazgah, müftülük binası, seyir terası, nikah salonu gibi bir birinden değerli hayırlarla dikkat çeken, örnek olan İşadamı Bilal Şahin, İleri Gazetesi’nin 45’inci kuruluş yıl dönümünü unutmadı.

         Şahin’in anlam yüklü mesajı şu satırlardan oluştu: “Kurulduğu günden bu güne ilkeli, objektif ve tarafsız bir anlayışla yayın hayatını sürdüren İleri Gazetesi’nin Kuruluşunun 45. Yıldönümünü kutluyorum. Yaptığı ilkeli, tarafsız yayınlarla ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal hayatına önemli katkılar sağlayan İleri Gazetesi üstlenmiş olduğu misyonuyla daima bağımsız ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla halkımıza sunarak önemli bir kamu hizmeti görevini yerine getirmektedir.

         Bundan sonraki yayın hayatında da tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uygun bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğine inanıyorum. Bu duygularla İleri Gazetesi’nin 45. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını diler, tüm İleri Gazetesi mensuplarına selamlarımı, sevgilerimi sunarım.''

ZİYARETÇİ AKININA

 UĞRADIK

         İleri Gazetesi 45. kuruluş yıl dönümünde adeta ziyaretçi akınına uğradı.

         1 Haziran’dan bu tarafa gerçekleşen ziyaretler Mimarlar Odası Eski Başkanı Ünsal Allıoğlu, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Özcan Göçümlü ve Halil Koçak ile devam etti. Ziyaretimize gelen okurlarımız 45. yıl da özgür ve tarafsız yayınlarımızdan ötürü tebrik ettiler.

 

Editör: TE Bilişim