CHP Yozgat İl Teşkilatı  ve Yeni Mahalle İl Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen ''Yozgat'a özgü el emeği sergisi'' isimli kermes açıldı.
    Dün saat 12:00’da Okyanus Düğün Salonunda düzenlenen törenle açılışı yapılan kermese CHP Parti Meclisi Üyesi Ayten Kayalıoğlu, Kadın Kolları İlk Başkanı Neziha Aras Altıok, Ankara'nın Yenimahalle İlçe teşkilatından üyeleri ile CHP Yozgat İl Başkanı Ali Keven, Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, belediye başkanları ve partililer katıldı.
     Üç gün sürecek olan kermesi partililer ve davetlilerle birlikte gezen Ayten Kayalıoğlu Yozgat'a özgü arabaşı yemeği hamurundan yapılan CHP amblemini görünce hatıra fotoğrafı çektirdi.
     ''Yozgat'a özgü el emeği sergisi'' isimli kermesi düzenleyen CHP Yozgat İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, kermeste yeralan Yozgat'a özgü el işi ve gıda ürünlerinin ihtiyaç sahibi aileler tarafından hazırlandığını, ürünlerin satışından elde edilen gelirin tamamının kendilerine verileceğini bildirdi.
    Açılış esnasında Yeni Mahalle Belediye başkanı Fethi Sayar’ın mektubu okundu. İşlerinin yoğunluğundan dolayı kermese katılamadığını belirten Fethi Sayar böyle güzel bir faliyette bulunamadığı için üzgün olduğunu ve kermesi düzenleyen arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
Editör: TE Bilişim