Dünyaca ünlü parfüm markaları Gardien Parfüm ve Kozmetik’le Yozgatlı’ya sunuluyor. Kaliteli parfüm markalarının fiyatları piyasanın yarı fiyatına.

            Yimpaş Çarşı Mağaza’da kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Gardien Parfüm ve Kozmetik Yozgatlı’ya kaliteli parfümleri, bütçelere uygun fiyata sunuyor.

            180 çeşit bay-bayan parfümü ile Yimpaş Çarşı Mağaza’da hizmet verdiklerini söyleyen Gardien Parfüm ve Kozmetik yetkilisi Duran Kılıç, düzenledikleri şok kampanya ile 100 cc’lik pargüm alana artı 50 cc bedava hediyeli parfümü marka gözetmeksizin 25 TL’ye sattıklarını söyledi.

            Dünyaca ünlü marka parfüm ve kozmetik ürünleri uygun fiyata satarak kısa sürede Yozgatlı’nın dikkatini çektiklerini söyleyen Kılıç, Angel, Hugo Woman, Amour, Gucci gibi parfüm çeşitlerinin 180 çeşit markadan sadece bir kaçı olduğunu ifade etti.

            Kılıç, kozmetikte de Lareal Paris, Lancome, Maxfactör, HR Helenarubinstein, flormar gibi markaların satış reyonlarında yer aldığını söyledi.

            Armoni, Zızman, Gio, Davidaff game, Hugo Bas, Fahrenheiut, Lacaste, One milion gibi bayan parfümlerinin tercih edilen ürünler arasında yer aldığını belirten Duran Kılıç, viza kartla satışlarının da olduğunu belirterek, Yozgatlıları parfümlerini denemeye davet etti.

Editör: TE Bilişim