Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, atıl durumdaki Tarım Kredi Kooperatifine ait kantarın kiralandı, saha hazırlanmasını yaptırıldı, personelin kalacağı yer temin edildi. Hern konuda gösterilen kolaylığın ardından TMO alım kantarını hizmete sundu. Böylece Uzunlu Beldesi çiftçilerinin ürünlerini teslim etmek için belde dışına gidip, günlerce sırada beklemeleri önlendi.
UZUNLU'DA ASFALT ÇALIŞMASI
    Boğzlıyan'ın Uzunlu Beldesi'nde Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü ekiplerinde asfalt çalışmalarına başlandı.
     Çalışmaların başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Karayolları formeni Durmuş Kalkan, ''Uzunlu gibi şirin ve tüm güzellikleri barındıran bir belde her zaman hizmet yakışır'' dedi.
     Belediye Başkanı Turan Koç da, ana cadde üzerindeki Kılçık yol girişini belediye imkanları ile asfaltlayacaklarını bildirdi. Koç, karayolları tarafından belde içerisindeki ana yolun asfaltlanması ile Çandır-Boğazlıyan arası ulaşımın da daha rahatlayacağını bildirdi.
     Koç, asfaltlanan anayol üzerindeki otobüs duraklarına iki tane daha eklenerek toplam durak sayısının 5'e çıkarıldığını sözlerine ekledi.
UZUNLUYA SPOR VE EĞLENCE KOMPLEKSİ
    Boğazlıyan'ın Uzunlu Beldesi'nde Kültür Parkı içerisinde oluşturulan spor ve eğlence kompleksi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.
    Belediye Başkanı Turan Koç, kompleks içerisinde yer alan halı saha tesisinin ihalesinin yapılarak, çalışmalara başlandığını bildirdi. Koç, ''Gençlerin modern ve sağlıklı bir ortamda spor yapabilecekleri için sentetik çimli halı saha ile birlikte çocuklara yönelik 6'lı tramplen hizmete sunuldu. Akülü yarış arabaları da pistin yapılmasından sonra kullanılmaya başlayacak'' dedi.
Editör: TE Bilişim