Diyarbakır’daki hain terör saldırısında şehit olan 13 asker için Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adnan Menderes Gülbaş ve Yardımcısı Yasin Muş, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Önder İrevül’e baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

            Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde gerçekleşen acı olaydan Türk milleti adına duydukları üzüntüyü dile getiren Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş; “Diyarbakır Silvandan gelen acı haberle deyim yerindeyse yıkıldık.13 vatan evladını kara toprağa uğurlamanın acısını yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin üniter yapısına yönelik yapılan bu hain saldırıların hesabı elbetteki sorulacaktır” dedi.

            Gülbaş şunları söyledi: “Devletimiz dağda yuvalanmış teröristlere papuç bırakmayacak kadar büyük ve güçlü bir devlettir.Yozgat ülkü Ocakları olarak bizler sokağa inme sokakta çığırtkanlık yapma taraftarı değiliz.Bize göre bu tür protestolar aklı selim bir şekilde yapılmalı.Artık slogan devri bitmiştir.Slogan atarak ne içimizde ki yangını söndürebiliriz nede bir çözüm üretebiliriz.

            Buradan tüm Yozgat halkını evlerine Al yıldızlı bayrağımızı asmaya davet ediyorum. Birliğimizin ve dirliğimizin sembolü olan bayrağımız sayesinde en güzel protestoyu yapmış oluruz. Halkımızın bu tür olaylarda siyaset üstü düşünerek birlik olmalı tek vücut olmalıdır. Bu sayede teröre ve terörün destekçilerine en güzel tokatı atmış oluruz.Açıkçası muhafazakarlığıyla Edirne’den Karsa kadar nam salmış Yozgat insanının böyle hayati bir konuda bile sessiz olması bizleri üzmekte ve gelecek adına karamsarlığa sevk etmektedir dedi.

            Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Önder İrevül ise Ocak Başkanı Adnan Menderes Gülbaş ve yardımcısı Yasin Muş'a ziyaretlerinde ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim