Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Erhan Kaya’nın katılımı ile basın toplantısı düzenlendi. Telekom hizmetlerinin Yozgat ve Türkiye geneli çalışmalarının konuşulduğu toplantıda kurumun hizmet çalışmalarının yanı sıra eğitim, spor ve sosyal etkinliklerdeki etkinliği de gündeme geldi.

Türk Telekom İl Müdürlüğü’nün Esentepe’de bulunan merkez binasındaki kahvaltılı basın toplantısına Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Erhan Kaya, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Durak, Yozgat Türk Telekom Müdürü Yusuf Kaplan, İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Kartın, Tesis ve Destek Müdürü Mutlu Aslan, Erişim Planlama Müdürü Müjdat Yüksel, İnşaat Emlak Müdürü Mustafa Çiftçi, Tedarik Zinciri müdürü Murat Çıklakıranardlı,  Müşteri İlişkileri Uzmanı Oktay Yıldırım ve kurum bünyesinde görevli birim amirleri ile uzmanlar katıldı.

                Toplantıda konuşan Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Erhan Kaya, Telekom'un çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kaya, "Türkiye'de Türk Telekom'un eğitime büyük katkıları olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Telekom, ülkemizde 83 tane okul yaptırdı. Bunların yanı sıra sosyal tesisleri de yine ülkemize kazandırmıştır. Biz sırf karlılık gözeten bir kurum değiliz. " dedi.

                Türkiye'nin içeride ve dışarıda gelişimini hızla sürdürdüğünü ifade eden Kaya, "Ülkemiz dünyada gelişimini sürdüren, izlenilen, söz sahibi bir ülke konumuna geldi. Eskiden ülkemizin başbakanı, Amerika başkanının karşısında eğilip bükülürdü. Şimdi durum öyle mi hayır, bizim ülkemizin başbakanı rahatlıkla düşüncelerini, fikirlerini dünyanın gözü önündeki toplantılarda açıkça ifade edebiliyor. İsrail'in ve Fransa'nın Fransızlığını rahatlıkla dile getirebiliyor. Bunu da ifade ederken, bunları söylemek bizim görevimiz diyebiliyor. Bu da Dışişleri Bakanımızın sıfırdan aldığı dış siyaseti bugün getirdiği nokta ortadadır. Bu büyük bir kazanımdır. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün arkasına yüzlerce iş adamı ile dünyanın dört bir tarafına gitmesinin ürünüdür. Bugün Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 'bizim başbakanımıza ülkemde Seçim olsa ve siz girseniz benden çok oy alırsınız' diyor. Bu, ülkemizin her alanda gelişimini sürdürdüğü ve çok güçlü olduğunun göstergesidir. " diye konuştu.

                Türkiye'de yaklaşık 7 milyon ADSL abonesi olduğunu vurgulayan Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: " Ülkemiz teknoloji bakımından dünya ülkeleri ile rekabet halinde bir çok teknolojik yenilikler ülkemizde kullanılmaktadır. Bugün Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkemizdeki bu teknolojik gelişmeleri hayranlıkla izleyerek, Türkiye'nin altyapısının bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum diyor. Ülkemizdeki bu gelişmeler her kesim tarafından oldukça olumlu ve sevindirici olarak karşılanmaktadır. "

Editör: TE Bilişim