Bozok Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu yöneticisi, öğretim görevlileri ve çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldiler. Nezih bir ortamda yenilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik tazeledi.

            Yeni kurulan üniversiteler arasında gelişimini hızla ve emin adımlarla yürüten en başarılı üniversite konumundaki Bozok Üniversitesi’nin yeni çehresi ve yönetimi gelişen, büyüyen bölümlerinden Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Seyis, öğretim görevlisi ve çalışanları iftar yemeğinde bir araya getirdi.

            2011-2012 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Meslek Yüksek Okulu yönetimi ve personeli iftar yemeği ile hem stres atma hem de kaynaşma ortamı buldular.

            Sorgun yolu üzerinde bulunan Yimpaş Saffron Otel’in bahçesinde açık havada verilen iftar yemeğinde Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Seyis Yozgat adetlerine göre dilek tutarak yörenin meşhur yemeği testiyi kırdı.

            Yemek öncesi katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Seyis, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir arada bulunmanın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını artıracağını söyledi.

            “Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelmiş menfur saldırılar neticesinde toprağa düşen şehitlerimizin her günümüzü yas ortamına dönüştürdüğü bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde olmamız daha da anlam kazanmaktadır” diyen Seyis, şunları söyledi: “Bu münasebetle tüm şehitlerimize Allah(cc)’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara ise acil şifalar temenni ediyorum.

            Bundan sonraki süreçte aramızdaki dayanışmayı arttırmaya yönelik bu ve benzeri programlarımız devam edecektir.

            Bu münasebetle teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum, bu güzel organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ramazan ayının ve yeni eğitim- öğretim yılının başta siz çalışanlarımız olmak üzere, öğrencilerimize, üniversitemize, Yozgat’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim