Ak Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer, Milli Piyango İdaresi (MP) tarafından Yerköy’e 32 derslikli ilköğretim okulu yaptırılacağının müjdesini verdi. Başer, ayrıca bayram sonrası il genelinde bin 500 kilometre yolun asfaltla kaplanacağını belirtti.

12 Haziran seçimlerinde Yozgat’tan milletvekili seçildikten sonra her fırsatta Yozgat’ta bulunan, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile ‘Sizin vekilinizim’ mesajı veren Milletvekili Yusuf Başer, hafta sonu ziyaretleri çerçevesinde İleri Gazetesi’nin misafiri oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Başer; “Yozgat’tan haberli, Ankara’da durmayan, çalışan milletvekili olacağım” dedi.

            Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç’ın misafiri olan Başer, MP tarafından Yerköy’de yaptırılacak 32 derslikli ilköğretim okulu için girişimlerin olumlu sonuçlandığını söyledi.

            Başer, Yerköy’e kazandırılacak okulun modern bir yapıya sahip olacağını belirterek, MP ile yaptığı görüşmelerin neticesinde okulun Yerköy İlçesi’ne yapımına karar kılındığını söyledi.

            Yol yapım çalışmaları hakkında da bilgi veren Başer, Ramazan Bayramı sonrası yaklaşık bin 500 kilometre yol yapımının tamamlanacağını söyledi.

            Amacının Yozgat’a en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu bir kez daha yineleyen Başer, bunun herkesin el birliği ile gerçekleşeceğini ifade etti.

            Başta Yozgat basını olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları, işadamları, bürokratlar, siyasetçiler el ele verip Yozgat için neler yapılabilirin gayretiyle çalışması gerektiğini vurgulayan Başer; “Ak Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde Yozgat merkezde oy oranı 8 bin civarında arttı. Yozgatlı’nın gösterdiği bu destek ve sağladığı güç bizlerin omuzlarında bir vebal. Omuzlarımızdaki bu veballe daha çok çalışmanın gayretinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Başer, tüm Yozgatlıların Ramazan-ı Şerif’inin mübarek olması temennisinde bulundu.

            Başer’e ziyaretlerinde Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz ve bazı partili yöneticiler eşlik etti.
Editör: TE Bilişim