Tüm takımlarda olduğu gibi şampiyonluğa oynayan Kırklarelispor yönetimi de takıma sahip çıkılması gerektiğini belirterek, kulübün 2 milyon lira borcu olduğunu, bütün Kırklareli'nin takımını sahiplenmesi gerektiğini bildirdi.

            Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kırklarelispor Kulübü'nün kurucuları, yöneticileri ve eski futbolcular, Dostluk Evi'nde, kulübün bugünkü durumunu ve geleceğini tartıştı.

            Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, 1968 yılında kurulan kulübün kapanmaması için genç yaşta ellerini taşın altına sokarak, arkadaşları ile birlikte yönetici olduklarını anımsattı.

            Yeşil-beyazlı renklere aşık olduklarını ifade eden Can, ''Ancak kulübümüzün 2 milyon lira borcu var. Bu borcun 550 bini SGK borcu. Böyle borçlarla uğraşırken, kulübümüzü bu duruma getirebildik. Bütün Kırklareli takımını sahiplenmeli. Bu yıl Kırklarelispor'u 2. Lig'de göreceğiz'' dedi.

            Onursal Başkan Halit Sucuoğlu da kulübü 1968 yılında Kırklareli'ni tanıtmak için kurduklarını ifade etti.

            Bugün artık Kırklareli'nin Türkiye'de tanındığını belirten Sucuoğlu, 3. Lig'de mücadele eden takımlarının 2. Lig'e çıkabilecek düzeyde olduğunu vurguladı.

            Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ise körelmeye yüz tutan yeşil-beyaz sevgisinin yeniden canlandığını belirtti.

            Kırklarelispor'un bu yıl birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa doğru ilerlediğini ifade eden Çağlayan, ''Bu yıl kulüp yöneticilerimizin gayretli çalışmalarıyla umduğumuzun üstünde bir noktadayız. Şu anda şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Kırklarelispor olgusunun yeniden yeşermesinden mutlu ve heyecanlıyız'' diye konuştu.

            Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çağlayan, eski futbolculara ve kulüp kurucularına teşekkür belgesi ile Kırklarelispor atkısı armağan etti.

Editör: TE Bilişim