Yoğun kar yağışının ardından şehir merkezi kısa sürede kardan temizlenirken başta E-88 karayolu olmak üzere pek çok güzergahta kaldırımlardaki kar birikintileri nedeni ile insanlar yollarda yürümek zorunda kalıyor.
    Bu da yayaları her an ezilme tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyor.
    Yozgat’ta geçtiğimiz haftadan bu tarafa etkili olan yoğun kar yağışının ardından, caddeler, sokakların temizliği başladı.
    Belediye ekipleri kar temizliğini ara vermeden sürdürmesine rağmen kaldırımlardaki kar birikintileri insanları araçlarla birlikte yoldan yürümeye itiyor.
    Karın yoğun olarak yağdığı ilk günden itibaren kaldırımlarda oluşan yoğun kar birikintileri nedeni ile insanların E-88 Karayolu üzeri, TOKİ civarında yolda yürümek zorunda kalması olası trafik kazasının habercisi.
    Vatandaşlar, Esentepe mevkii başta olmak üzere bir çok yerde kaldırımların kar yüzünden kullanılmadığını belirterek, bu yüzden insanların yolda yürümek zorunda kaldığını söylediler.
    Buzlu yolda araçla aynı yürüyen yayaların her an kayan bir otomobilin altında kalabileceğine dikkat çeken vatandaşların, yetkilileri bu hususta daha duyarlı olmaya davet ettiler.

Editör: TE Bilişim