Kısa bir süre önce İstanbul’da kurulan “Yozgatlılar Platformu”, gurbette yaşayan Yozgatlıları bir araya getirecek müzik-eğlence programı tertipledi. Aynı zamanda ilk etkinliğini icra edecek olan platform başkanı Kazım Ekinci, tüm Yozgatlıları davet etti.

            Dünyada yaşayan yaklaşık bir buçuk milyon Yozgatlı ve Yozgatlı dernekleri tek çatı altında toplamayı amaçladıkları belirten Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci, Bağcılar’da düzenlecekleri ilk etkinliği çok sayıda Yozgatlı’nın ve Avrpa’dan sivil toplum kuruluşunun katılımını hedeflediklerini söyledi.

            Bağcılar’da düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi veren Ekinci; “İstanbul’a entegre olmuş, vizyon sahibi ve birlikte yaşama kültürünü çok iyi benimsemiş Yozgatlı hemşerilerimizin sesi, Yozgat Platformu ile artık daha gür çıkıyor. Yozgat Platformu olarak hem Yozgat hem de Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan İstanbul için çalışıyoruz. Geceye çok iyi hazırlandık” dedi.

            14 Mayıs günü saat 19:00’da yapılacak etkinliğin Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılacağını belirten Ekinci; “Geceye Uğur Işılak, Gökhan Ay ve Hülya Yıldız da sesleriyle, Kral FM programcısı Afrikalı Ali de coşkusuyla renk katıyor. Ayrıca bu önemli gece Medya TV’den de canlı olarak yayınlanacak. Giriş ücretsiz olacak, katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtılacak. Platforma üye olan sivil toplum kuruluşlarına üyelik belgeleri takdim edilecek.  Çok sayıda önemli ismi de bir araya getirecek olan bu büyük etkinlikte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı da aramızda görmekten onur duyacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim