Yozgat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (YASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin'in memleketi Yozgat'a başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı hizmetlerle büyük katkı sağladığını ve herkese örnek olduğunu söyledi.

            YASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, beraberinde dernek üyeleri Zekeriya Çapraz, Hüseyin Kamanlı, Selim Bacanak ve İlahiyatçı Yazar Mahir Şahin ile birlikte Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yapımı devam eden ve içerisinde bin kişilik cami, müftülük binası, lojman, Kuran Kursu ve misafirhanenin bulunduğu Bilal Şahin Külliyesi inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu. İşadamı Bilal Şahin'le bir süre sohbet eden heyet, böylesine bir hizmetin her Kula nasip olmayacağını ifade etti.

            Başkan Nazlıoğlu, burada yaptığı açıklamada Yozgat'a böyle bir yatırımın kazandırılmasını sağlayan İşadamı Şahin'e toplumun her zaman minnettar kalacağını belirterek, "Hiçbir menfaat gözetmeksizin kendisini Yozgat'a ve Yozgatlıya hizmet etmeye adayan hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey'e toplumumuz tarafından oldukça fazla sevgi ve saygı duyulmaktadır. Bozok Üniversitemize kazandırdığı İlahiyat Fakültesi, cami ve yine merkezde son derece modern 24 derslikli bir okulu ilimize kazandırmasıyla eğitime verdiği önem bir kez daha ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra ilçe, belde ve köylerde yine Sayın Şahin'in hizmetleri ile karşılaşıyoruz. Bunlar biz işadamlarına da örnek oluyor. Şuan bulunduğumuz alana müftülük binası, kuran kursları, lojman, misafirhanesiyle ilimizde eksiliği hissedilen bu hizmeti gerçekleştiriyor. Yine Yukarı Nohutluya yapımı devam eden Şahin Tepesi projesinin tamamlanmasıyla ve buraya yapılacak teleferikle ilimiz güzel bir görünüme kavuşacak. " dedi.

"BİLAL BEYİN YAPMIŞ

OLDUĞU BU HİZMETLER HER KULA NASİP OLMAZ"

            Yapılan bu hizmetlere karşı Yozgatlıların Hayırsever İşadamı Şahin'e her zaman sevgi ve saygı duyduğunu ifade eden Nazlıoğlu, "Bilal Bey, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla kendini eğitim ve hayır işlerine adaması, toplumun her kesiminin yararlanacağı hizmetleri gerçekleştirmesi ilimizde 7'den 70'e herkesi memnun etmiştir. Bizler YASİAD olarak kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hizmetlerin devamını biz ve dışarıda bulunan işadamlarımız sağlarız. Çünkü Bilal Beyin yapmış olduğu bu hizmetler her Kula nasip olmaz. Kendisinden Allah razı olsun. " diye konuştu.

            Hayırsever İşadamı Şahin'de kendisini hayır işlerine adadığını belirterek, "Toplumun her kesiminin faydalanabileceği hizmetleri gerçekleştirmek beni çok mutlu ediyor. Bu dünya fani dünya önce bunu idrakine varmak gerekir. Ebedi hayatta bu fani dünyadan ne götürebiliriz. Ama yapılan bu hayır ve hasenatlarla bir kişinin rızasını kazanmak o yeter. Ben imkanlarım ölçüsünde ve Allah ömür verdiği sürece toplumun faydalanabileceği hizmetleri yapmaya devam edeceğim. Şuanda ilimize yaptıracağım bir şey daha var inşallah önümüzdeki günlerde de o projenin temelini atarak yine eğitim adına bir hizmeti daha gerçekleştirmiş olacağız. " ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim