Yerköy'de ailesinin geçimini hamallık yaparak sağlayan öğretmen adayının evi sabaha karşı yandı. 2 çocuk babası genç öğretmen adayı yangında her şeyini kaybetti.
    Yerköy'de öğretmen adayı Ferhat Şengül'ün (33) evinde sabaha karşı elektrik kontağından kaynaklanan yangın meydana geldi. Şengül ailesi komşularının yardımı ile yanmaktan son anda kurtuldu.
    Edinilen bilgilere göre hamallık yaparak ailesinin geçimini sağlayan, öğretmen adayı 2 çocuk babası Ferhat Şengül'ün ikamet ettiği Yerköy Yeni Mahalle, Kırşehir Caddesi No: 3 adresinde sabah saat 07:30 sırasında elektrik kontağından kaynaklanan yangın meydana geldi. Kısa sürede evin her yerini kaplayan alevlere uykuda yakalanan Şengül ailesi komşularının da yardımı ile yara almadan alevler arasından çıkarıldı.
    İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalelerinin ardından yangın söndürülürken, çıkış sebebinin elektrik kontağından kaynaklandığı tespit edildi. Öte yandan ev sahibi Ferhat Şengül'ün bir öğretmen adayı olduğu, ailesinin geçimini sağlamak için ise hamallık yaptığı, yangında tüm eşyalarını kaybettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim