Yozgat’ın gözde okullarından Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Anasınıfı ve Fen ve Teknoloji sınıfı öğrencilerinin yıl sonu sergisi göz doldurdu. Velilerin de katıldığı sergide renkli görüntüler oluştu.

            Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl boyunca derslerde ortaya çıkardığı çalışmalar için okul içinde sergi oluşturuldu. Dün saat 11:00’de serginin açılışını yapan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Özyürek, öğretmen ve öğrencilerin gayreti ile güzel eserlerin ortaya çıktığını söyledi.

            Milli Eğitim Bakanlığının ana sınıflarını teşvik amacıyla başlattığı çalışmayı hatırlatan Özyürek; “Bu doğrultuda biz de okulumuzun bulunduğu hem mahalleye hem de çevremize öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları sergilemek, küçük çocuklardan büyük eserlerin nasıl çıktığını göstermek, bu amaçla da hem bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda hareket etmek hem de güzel bir organizasyon yapmak istedik. Sağ olsunlar arkadaşlarımız büyük bir emek sarf ettiler” dedi.

            Özyürek, ayrıca Fen ve Teknoloji dersinde öğrencilerin yaptığı çalışmaların, maket ve deneylerin de sergide yer aldığını belirterek, sergide emeği bulunan Anasınıfı öğretmenleri Nurcihan Yaman ile Günnur Yılmaz ve Fen ve Teknoloji Sınıfı öğretmeni Süheyla Gözel’e teşekkür etti.

            Salı gününe kadar devam edecek serginin Pazar günü yapılacak seçimlerde oy kullanmaya gelenlere de açık olacağını belirten Özyürek, anasınıfını geliştirmek adına her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi.

            Özyürek şöyle konuştu: “Anasınıfında 56 tane öğrencimiz, 2 öğretmenimiz var. Mahallemizde anasınıfına gelmesi gereken bütün öğrencilerimizi biz okulumuza kayıt ettik. Hatta seneye bu sayı artarsa 3’üncü şubeyi taşımayı düşünüyoruz. Mükemmel bir anasınıfımız var bina olarak da şartlar olarak da.”

 

Editör: TE Bilişim