Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, ilçe genelinde araç ve sürücülere karşı denetimlerini sürdürüyor.

     İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, yaptığı açıklamada, yollarda trafik kontrollerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, amaçlarının sürücülere ceza kesmek değil, kurallara uymalarını sağlamak olduğunu bildirdi.

     İlçenin giriş ve çıkış noktalarında sorumluluk bölgesinde trafik kontrollerini artırdıklarını dile getiren Tepe, trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.

     Her yıl binlerce vatandaşın trafik kazalarında, yaralandığını ve hayatını kaybettiğini belirten Tepe, ''Aynı zamanda maddi zararlar oluşuyor. Vatandaşlarımız trafik kurallarına uydukları sürece trafik kazaları da en aza düşecektir. Yapılan kontrollerde hız denetiminin yanı sıra trafik kurallarına uymayan araçlar tespit edilip, gerekli cezai işlemler yapılıyor. Etkin trafik denetimleri artarak aynı şekilde devam edecek'' diye konuştu.

     Tepe, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak, can ve mal güvenliğini korumak ve trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla ilçenin bazı yerlerinde uygulamaların devam edeceğini kaydetti.

Editör: TE Bilişim