Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, hemşerimiz Cemil Çiçek, Bozok Üniversitesi’ne bin 100 adet kitap bağışında bulundu. Üniversitenin kuruluşundan bu güne emekleri tartışılmaz olan Çiçek, kütüphanesinden bir bölümünü üniversite ile paylaşarak verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

            TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yaptığı bağışla; çeşitli konulara ilişkin bin 100 adet kitap tasniflenip kütüphane raflarına yerleştirilerek üniversite öğrencilerinin hizmetine sunuldu.

            Bağışlanan kitapların tasnif çalışmalarında incelemelerde bulunan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e teşekkür etti.

            Uçar şöyle konuştu: “Sayın Cemil Çiçek, Üniversitemizin ulaşmış olduğu noktaya gelmesinde çok değerli katkılarda bulunmuştur. Maddi ve manevi desteği ile hep yanımızda olmuştur.

            Bugün yapmış olduğu bu katkı ile de Üniversitemizin gelişimine dün olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceği mesajını vermiştir. Kendilerine bu anlamlı bağış için teşekkür eder, bu vesile ile TBMM Başkanı olması dolayısıyla kendisini tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim