Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu 11'inci dönem mezunlarını düzenlenen tören ile verdi.

     Sağlık Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 65 hemşire adayı kep giyerek ailelerinin karşısına çıktı.

     Törende konuşan Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sevinç Polat, Bozok Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu olarak 11. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

         4 yıl önce ailelerinden alarak eğittikleri gençleri bu gün tekrar ailelerine teslim ettiklerini belirten Polat, ailelerin onlarla gurur duymasını istedi.

     Konuşmanın ardından öğrenciler keplerini attı.

MYO

ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET

HEYECANI

         Akdağmadeni'nde Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenledi.

         Akdağmadeni MYO kampüsünde düzenlenen mezuniyet törenine Akdağmadeni Kaymakamı Hüseyin Engin Saribrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Emniyet Müdürü Sait Oran, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Göçürücü, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Cengiz Bağcı, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

     Uçar, törende yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerin bugün meslek hayatına başlama eşiğinde olduğunu söyledi. Öğrencileri MYO olarak en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını ve hayata hazırladıklarını ifade eden Uçar, bugünden itibaren edindikleri mesleki beceri ve yeteneklerle sosyal yaşam ve çalışma hayatında büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

     Uçar daha sonra bölüm mezunları ile birlikte mezuniyet pastasını kesti.

     Bu yıl mezun olan 300 öğrenciye diplomaları protokol tarafından takdim edildikten sonra, öğrenciler hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Editör: TE Bilişim