AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, bayramın bilhassa dünya üzerinde acıyla, gözyaşıyla yaşamak durumunda olan insanlara huzur ve neşe getirmesini temenni ettiğini belirtti.
     Başer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını, bayramı sevinçle karşılarken, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı olarak tüm Yozgatlıların bayramını kutladıklarını ifade etti.
     Bayramın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediklerini, asırlardan beri birlik-dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Kurban Bayramı'nın da millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını temenni ettiklerini dile getiren Başer, mesajında şunlara yer verdi:
     ''Bayramın bilhassa dünya üzerinde acıyla, gözyaşıyla yaşamak durumunda olan insanlara huzur ve neşe getirmesini temenni ediyoruz. Huzurun, güvenin ve istikrarın olmadığı, adaletsizliklerin önüne geçilemediği, güç durumda olana yardım elinin uzatılmadığı, yardımlaşma ve dayanışmanın anlamını yitirdiği bir dünyada, insanların geleceğe umutla bakması beklenemez. İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle siyasi veya kişisel, dargınlık, küskünlük ve kırgınlıkları unutarak dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı bağlarını güçlendirmeliyiz.
    Birlik ve beraberliğe, dostluk, kardeşlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Unutmayalım ki, milleti oluşturan fertlerin birbirlerine kucak açarak kardeşlik, dostluk ve vatandaşlık duyguları içerisinde olmaları, millet olma şuuruna ermenin temelidir. Türk milleti olarak güç ve zor günlerimiz ile güzel günlerimizi paylaşmayı en iyi bilen toplumlardan biriyiz, bu özelliğimizdir ki asırlardır bizim millet olarak varlığımızın devamını sağlamıştır.
     AK Parti İl yönetimi olarak Yozgat içindeki ve dışındaki tüm hemşehrilerimizin, Türk ve İslam dünyasının, Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz. Kurban Bayramının anlam ve özüne uygun olarak vatandaşlarımız arasında barış ve kardeşlik duygusunun yaygınlaşması, insanlarımızın mutluluğu ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olması en içten dileğimizdir. Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, tüm günlerinizin bayram mutluluğu ile geçmesini dileriz.''

Editör: TE Bilişim