Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, ''Gelişen, değişen Türkiye'de değişime ayak uyduran, adapte olan bir ilçeye, bir belediyeye sahibiz'' dedi.

     Akdağmadeni ilçesinde yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Daştan, Akdağmadeni Belediyesi hızlı bir şekilde hizmetlerine devam ediyor. İlçemizde alt yapıda yapacak yolumuz kalmamıştı ama Türkiye'de hızlı bir değişim var. Akdağmadeni'nde bu değişime ayak uyduran, adapte olan bir belediyeyiz. Çünkü halkımız hizmetin en güzeline layık.

            Biz bu anlayışla belediye olarak, Akdağmadeni'nin modern kent olmasının verdiği bir özellikle beraber, sıcak asfalt yapıyoruz'' diye konuştu.

     Sıcak asfalt çalışmasında, 7 bin ton sıcak asfalt ve 3 bin ton da alt malzeme ile birlikte toplamda 10 bin ton malzeme kullanıldığını ifade eden Daştan, ''Belediyemiz kendi imkanları ile ihale yaptı. İstanbulluoğlu Mahallesinde Hastane yolu, ceza evi önü, Kaymakam Mehmet Tahir İlköğretim Okulu önü, eski kantardan Merkez Haseki Camine kadarki yaklaşık 2,5 kilo metre yol sıcak asfaltla kaplandı'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim