Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti’nin 2. Yerel Yönetimler ve Gençlik Korulu proje yarışmasında 3’üncü oldu. Başer ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

            AK Parti Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2. Yerel Yönetimler ve Gençlik Konulu Proje yarışmasında dereceye giren belediye başkanlarına ödüllerini verdi.

            Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın ardından, ödülleri başkanlara verdi.

            Başbakan Erdoğan, büyükşehir belediyeleri dalında birinci olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, ikinci olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e, üçüncü olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Asım Güzelbey'e ve dördüncü olan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek'e ödüllerini verdi.

            İl Belediyeleri dalında birinci olan Malatya Belediyesi adına Başkanı Ahmet Çakır, ikinci olan Nevşehir Belediyesi Başkanı Hasan Ünver, üçüncü olan Yozgat Belediyesi Başkan Yusuf Başer ödüllerini Erdoğan'ın elinden aldılar.

Editör: TE Bilişim