Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat’ı marka şehir yapmak isteyen Ak Parti’nin kentin iki önemli potansiyeli olan “Jeotermal enerji” ve “Tarım ve Hayvancılığı” harekete geçirmesi gerektiğini belirterek; “Proje isteyenlere işte iki proje. Ankara’da en üst düzeyde temsil edilen Yozgat’a Ak Parti’nin sunacağı mazeret kalmamıştır” dedi.

MHP’nin çiçeği burnunda milletvekili, aynı zamanda genel başkan yardımcısı olan Sadir Durmaz, İleri Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Editörümüz Tarık Yılmaz’a gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Durmaz, Ak Parti politikalarına değinerek, kuru kuruya muhalefet anlayışı içinde olmayacağını, yapılacak her projeye destek, yapılmayana da eleştiri noktasında atılan her adımın takipçisi olduğunu söyledi.

YOZGAT’IN

KALBİNDEYİM!

            12 Haziran seçimlerinden bu güne geçen 7 haftanın 6’sında Yozgat’a bir şekilde gelerek etkinliklere katılmaya, Yozgatlıyla iç içe olmaya çalıştığını belirten Durmaz; “Yozgat’tan, gerçeklerinden, sorunlarından, beklentilerinden kopmadan atılan her adımı yerinde takip eden bir milletvekili olacağım” dedi.

AK PARTİ’YE MESAJ VERDİ

            Ak Parti’nin Yozgat menfaatlerinden adına yürüteceği her çalışmada destek olacağının altını çizen Milletvekili Sadir Durmaz, kuru kuruya muhalefet değil, proje geliştiren, üreten, halkın beklentilerini ortaya koyan bir muhalefet anlayışı içinde olacağını söyledi.

İŞTE SİZE PROJE, BUYURUN

UYGULAYIN

            Ak Parti milletvekillerinin her fırsatta “Yozgat’ı marka şehir” yapma sözü verdiğini ve bunun içinde proje istediklerini hatırlatan Durmaz, Ak Parti’li vekillere “İşte size proje, buyurun yapın” diye seslendi.

            Yozgat’ın iki önemli potansiyeli olan ‘Jeotermal enerji’ ve ‘Tarım-Hayvancılık’ potansiyelinin geliştirilmesi halinde Yozgat’ın kalkınma hamlesi yapacağını ileri süren Durmaz; “Ak Parti’nin proje aramasına gerek yok. İşte size iki proje. Bunları hayata geçirin, biz de destek olalım, Yozgat’ı kalkındıralım. Yozgat tek başına marka şehir olacak demeyle bu işler olmuyor” dedi.

MAZERETİNİZ

KALMADI!

            Durmaz, Yozgat hayrına yapılacak çalışmalarda sonuna kadar destek olacağı gibi yapılmayanlar hususunda da sonuna kadar sesini yükselteceğini söyledi.

            Tavsiyelerinin yanı sıra Ak Parti’ye uyarılarda da bulunan Durmaz; “Ak Parti’ye Yozgat gerekli desteği verdi. Şimdi Ankara’da biri TBMM Başkanı, diğeri başbakan yardımcısı, bir de bakanı var.

            Yozgat tarihinde ilk defa Ankara’da bu kadar önemli makamlarda temsil buluyor. Bu da demek oluyor ki Ak Parti’nin Yozgatlı’ya sunacağı bir bahanesi kalmadı. Bahane değil, proje, icraat üretilsin” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim