AK Parti Akdağmadeni Kadın Kolları İlçe Teşkilatı, ''Sosyal Markete'' giyim yardımında bulundu.

     Kadın Kolları Başkanı Meliha Atak, ''Belediyenin açmış olduğu sosyal market yoksulluğun azaltılması, toplumsal dayanışmanın arttırılması, iflasın önlenmesi sağlanmaktadır'' dedi.

     Atik, buraya gelen vatandaşların ihtiyaç fazlası ev eşyası, giyim, ayakkabı gibi eşyalarını getirdiklerini, bu eşyalar yıkanıp, ütülenip, tıpkı bir mağaza gibi raflarda sunulduğunu söyledi. İlçenin her köşesindeki vatandaşların ihtiyaç fazlası her türlü eşyasını sosyal markete ulaştırılmasını isteyen Atak, ''Vatandaşlarımız evlerinde, iş yerlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyaları sosyal markete getirsinler. Bu şekilde dar gelirli ailelerin kıyafet ihtiyacına katkıda bulunmuş oluruz'' diye konuştu.

GİYİM VE KIRTASİYE

YARDIMI

            Akdağmadeni Kirsinkavağı İlköğretim Okulu öğrencilerine, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

     Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen ''Ben Soğuğa Alışığım Silgi Gönderin Yeter'' adlı yardım kampanyası kapsamında Ankara Hukuk Fakültesinden gelen öğrenciler, Kirsinkavağı İlköğretim Okulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

     Bu kampanya kapsamında diğer illere de yardım götüreceklerini belirten öğrenciler, yapılan yardımla öğrencileri sevindirmekten mutlu olduklarını, bu tür kampanyalara devam edeceklerini söylediler.

     Kirsinkavağı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Vedat Oyuklu, bu anlamlı kampanyada emeği geçen tüm Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine teşekkür ettiğini ifade ederek, ''Yaptıkları işin yardım olarak görülmemesi gerek, bu aslında birbirimize halen kenetli olduğumuzun ve omuz omuza olduğumuzun göstergesidir'' dedi.

Editör: TE Bilişim