Kaymakam Levent Kılıç, Sorgun'da gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) 8. Türkiye Ligi Kuzey Grubu Şöleninin başarıyla tamamlandığını belirterek, ''Böyle önemli bir organizasyonun ilçemizde yapılması bizleri çok memnun etmektedir'' dedi.

            Kaymakam Kılıç, büyükler 2. Türkiye Güreş Ligi terfi müsabakaları, tekvando turnuvasından sonra geçtiğimiz hafta sonu da 12 DABO 8. Türkiye Ligi Kuzey Grubu Şöleninin Sorgun'da yapılmasıyla ilçenin böyle organizasyonları yapmada önemli bir deneyim kazandığını dile getirdi. 

            Kaymakam Kılıç, yapılan organizasyonun ilkine oranla daha iyi olduğunu belirterek, ''12 DABO 8. Türkiye Ligi Kuzey Grubu Şöleninin ilçemizde basketbol sporuna olan ilginin artmasını sağladığını da söyleyebiliriz. Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Basketbol Okulları Koordinatörü Samer Şenbayrak'ın Sorgun'da 12 Dev Adam Basketbol Okullunun açılması ile ilgili çalışmalara başlayacağını belirtmesi de bizleri çok memnun etmiştir'' diye konuştu.

FURKAN İLK 5'E SEÇİLDİ

            12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) 8. Türkiye Ligi Kuzey Grubu Şöleni'nin sona ermesinin ardından kızlar ve erkeklerde ilk beşlerde belli oldu.

     Gurubundan çıkarak finaller gitmeye hak kazanan Yozgat ekibinden de ilk 5'e Furkan Önoğul girdi.

    Otoriteler tarafından büyük bir beğeni kazanan Furkan'ın gelecekte çok iyi bir basketbolcu olacağı da belirtildi.

Editör: TE Bilişim