Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman ve ocak mensubu gençlerin katıldığı sergide kamuoyunda zulüm olmadığı iddiasında bulunanlara da fotoğraflarla cevap verildi. 

Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Çin’de  uygulanan zulüm ve vahşetin üzerinin örtülmek istendiğine dikkat çekti. Küçükduman, “Bazı medya organlarında Çin’de yaşayan Müslüman Türklerin özgürce ve rahatça ramazan ayını geçirdiğini ve camilerin açık olduğunu iddia eden sahte yorum ve görüntü paylaşımları yapılmakta.  
Ancak bunların hiçbirisi gerçeği yansıtmamakta.
 
Gerçekte olan bizim şu fotoğraf karelerinde göstermiş olduğumuz vahşet, işkence ve zulümdür” diye konuştu.

İFTARA DAVET ETTİ
Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Yozgat Ülkü Ocakları olarak Perşembe günü Cumhuriyet Alanı’nda iftar yemeği vereceklerini bildirdi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan iftar yemeğini geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Küçükduman, Perşembe günü Cumhuriyet Alanı’na kurulacak gönül sofrasına tüm Yozgat halkını davet ettiğini söyledi. 

Duran Küçükduman, Ülkü Ocakları’nın bir eğitim ve kültür vakfı olduğunun altını çizerek, tüm faaliyet ve etkinliklerinde bu misyonla hareket ettiklerini ifade etti. Küçükduman, Ülkü Ocakları’nın sosyal hayattan, eğitime, kültür hayatından, toplum ve fertlerin dertleri ve ihtiyaçlarına kadar her konuda proje ve hizmet üretmek zorunda olduğunun aktararak, “Birincisini gerçekleştireceğimiz iftar yemeğine tüm halkımızı davet ediyorum. Gelin bu memleketin evlatlarının kuracağı sofrada hep birlikte mukaddes Ramazan ayının maneviyatı ve nuru altında birlikte lokmamızı paylaşalım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim