Yozgat'ta belediye, valilik ve hükümet konağı ek binasının çevrelediği alanda daha önce ''İftar Çadırı'' olarak kullanılan dev çadıra geçici olarak yerleştirilen 19 zahireci ve bir köftecinin iş yerine hırsız girdi.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, araları çadır beziyle bölünerek iş yerine dönüştürülen 19 zahirecinin yerleştirildiği dev çadırın Hükümet Konağı Ek Binasının bulunduğu bölümün çadırı kesici aletle delindikten sonra aradaki çadır bezleri aynı şekilde delinip, tüm iş yerlerine giren kişi veya kişiler, daha sonra da çadırın bitişiğindeki köfteciye çatısını delerek girdikleri belirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, girilen iş yerlerinde parmak izi aradı.
     19 zahireci ve bir köfteciden bozuk para ile tam tespit edilemeyen bazı zahire ürünleri ve malzemelerin çalındığı tahmin ediliyor.
     Daha önce tarihi Çapanoğlu Büyük Cami yakınındaki iş yerlerinde faaliyet gösteren 19 zahireci ve köfteci, bölgede çevre düzenlemesi çalışmasına bağlı olarak iş yerlerinin yıkılması nedeniyle belediye tarafından geçici olarak iftar çadırına yerleştirilmişlerdi.
Editör: TE Bilişim