ONLAR DA iZLEDi: 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Yozgat'ta Cumhuriyet Alanı'nda yapıldı. Törendeki etkinlikleri turistler de ilgiyle takip etti. Yabancı ülkeden geldikleri her halinden belli olan iki turist etkinlikleri bir süre izleyip, fotoğraflar çekti. Daha sonra ise tören alınından ayrıldılar. Töreni 7'den 77'ye herkes yakından takip etti.
MEHTERAN: 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde Yozgat Valiliği Mehteran Bölüğü de konser verdi. Özellikle çocuklar mehteranın çalıp, söylediği marşları ilgiyle izlerken, bazı çocuklar da çalınan müzik eşliğinde oynarken, renkli görüntüler de ortaya çıkıp, objektiflere yansıdı.
ATA’YA ASKER SELAMI: Yozgat’taki 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü etkinliklerle kutlandı. Kutlamalarda asker büyük zaferin komutanına bir kez daha saygıyla selam durdu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda askerlerin beton zemine yansıyan silueti dikkat çekerken, asker mangasındaki bayan asker dikkat çekti. Büyük zaferin yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk’e selam duran Türk askeri, saygı ve sevgisini ortaya koydu.

Editör: TE Bilişim