Yozgat’ta 2009 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlere Bağımsız Belediye Başkan adayı sıfatıyla katılan ve Yozgat için hazırladığı projeler ile dikkat çeken Bekir Korkmaz, Yozgat meselelerine karşı duyarlılığını ve hassasiyetini sürdürmeye devam ediyor. Yozgat’ın menfaati noktasında her zaman aykırı çıkışları ve kendine özgü beyan ve hitabıyla tanınan Korkmaz, dün Yozgat’a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşerek, Yozgat’ın ulaşımdaki sıkıntılarını Yıldırım’a aktardı.
TÜNEL İSTEDİ
Bekir Korkmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a  sunduğu iki maddelik dilekçesinde Yozgat’ın Muslubelen mevkiinde kış aylarında ölümcül kazalar meydana geldiğini ve burada ulaşımda kışın ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade ederek, Muslubelen rampasının bir tünel marifetiyle kot farkının düşürülmesi açılacak tünel ile ulaşımın rahat ve güvenli olabileceğini Bakan Binali Yıldırım’dan arz ve talep etti
ÇEVRE YOLUNU HATIRLATTI
Bekir Korkmaz, Ulaştırma Bakanı Yıldırım’a ulaştırdığı dilekçesinde ayrıca Yozgat’ın bir çevre yoluna kavuşması gerektiğini ve bu sayede şehir içi trafiğin rahatlayacağını ifade ederek, ayrıca çevre yolunun geçeceği bölgedeki köylerinde ekonomik, sosyal ve ulaşım açısından zenginliğe kavuşacağını beyan etti.  Bekir Korkmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a Yozgat’a ve ülkeye ettiği hizmetler ve kendisini dinlemesinden dolayı teşekkür etti. Korkmaz’ın bu girişimi birçok vatandaş tarafından destek görerek, “Bizim söyleyemediklerimizi o aktardı” yorumlarına neden oldu.


Editör: TE Bilişim