10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen EMİTT Fuarı’na Yozgat Valiliği’nin organizesi ile Yozgat da katıldı. Burada kente özgü ürünlerle tanıtım yapıldı.
    Fuara Yozgat Valisi Necati Şentürk,Belediye başkanı Yusuf Başer,İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Yozgat merkez kültür ve dayanışma derneği yönetim üyeleri, Galata Çamlık Hotel ve Grand Eser Hotel yetkilileri katıldı.
    Ayrıca çeşitli illerin valileri ve belediye başkanları da stant açılışına katılarak meşhur arabaşı, baklava ve kavurgadan tattılar.
    Yozgat Valisi Necati Şentürk ve Belediye başkanı Yusuf Başer, tek tek gelen konuklarla ilgilenerek ikramda bulundular. Televizyon ekiplerinin de yoğun ilgisini gözlendiği stantta Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer’le röportaj yaptılar.
    Fuarda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce hazırlanan tanıtım materyallerinin (İl haritası, Kent planı, Yozgat tanıtım broşürü, Kent tarihi kitabı, 3 çeşit afiş, Bozok Üniversitesi Tanıtım Kitapçığı, Yozgat Belgeseli CD’si, Yozgat Türküleri CD’si, ile Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan kavurga paketleri, parmak çöreği, Aytaç su,Zafer Pastanesin den ev yapımı baklava  konaklama tesisleri tanıtım broşürleri) fuar da tanıtımına başlanıldı.
TÜRKÜLERLE ÇOŞTULAR
    Yozgat’ın mahalli sanatçılarından Erhan Özel açılan standa Yozgat türküleri seslendirdi.

Editör: TE Bilişim