Geçtiğimiz hafta içerisinde berberinde AB Projeler Uzmanı Gülayşe Yetmez ile birlikte Yozgat’a gelen hemşerimiz Ayla Şimşek, Yozgat Valiliği, Belediye, Bozok Üniversitesi, Yozgat Baro Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve PTT’yi ziyaret etti.
Gazetemize de nezaket ziyaretinde bulunan Şimşek, gözlem, inceleme, ihtiyaç analizi ve vatandaşlarla sohbet etmek amacıyla Yozgat ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Daha önce Yozgat’ta 3 kez PTT Başmüdürlüğü personellerine yönelik seminer verdiğini hatırlatan Ayla Şimşek, Yozgat’ın fiziki ve sanayi açısından gelişmesi için insan katkısının önemli olduğuna dikkat çekti.

Bütün halkın ve kurumların gelişimi noktasında eğitimin önemine işaret eden Şimşek;
“En kısa sürede Yozgat’ta bu amaçla kişisel gelişim çalıştayı düzenlemek istiyorum. Yozgat gerçekten yatırım için önemli fırsatlar barındırıyor. Bu fırsatlardan ulusal ve uluslar arası düzeyde işadamlarını haberdar etmek için düzenleyeceğimiz çalıştayın etkili olacağını düşünüyorum. Yozgat çok değerli insanlar yetiştirmiş bir şehir. Ben de bir Yozgatlı olarak doğduğum toprakların gelişimine katkıda bulunmak istiyorum. Dernekler, STK’lar, kamu kurumları başta olmak üzere çalıştaya sağlayacakları katılımla Yozgat’ın gelişimine bir şekilde katkıda bulunulacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yozgat’tan hiçbir zaman kopmadığını vurgulayan Şimşek, gönül bağını icraata dökmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyareti çalıştay düzeyinde somut bir çalışmaya dönüştürmek istediğini sözlerine ekledi.

EKSİK NOKTALARA ARTI
DEĞER KATACAK


Şimşek, genel müdürlüğünü yürüttüğü Misyon Turizm şirketinin yabancı bir seyahat acentası olmadığını belirterek, şu bilgileri verdi:
“Aynı zamanda eğitim, yönetim danışmanlığı, organizasyon ve proje danışmanlığı alanlarında da sektörde yol gösterici ve lider bir firma olma özelliği taşıyor. Kişisel gelişim eğitimleri, sinerji eğitimi, orta ve üst düzey yönetici eğitimleri, müşteri ilişkileri eğitimleri, hizmet kalitesi eğitimleri, liderlik eğitimleri, koçluk eğitimleri, yönetim danışmanlığı hizmetleri veriyoruz. Ayrıca günü birlik turlar ve yat turları düzenliyoruz.”

Editör: TE Bilişim