İlçe Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Başkan Açıkel yaptığı açıklamada, Sarıkaya'yı yaşanılır örnek bir kent yapmak için çalıştıklarını söyledi. 
Açıkel, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizin çeşitli noktalarında başlatılan yol çalışmalarında bazı bölgelerin yolu tamamlanarak trafiğe açıldı ve yeni çalışma alanlarına geçildi. Yol çalışmalarında en son olarak Kaplıca mahallesindeki mezarlığın alt kısmından Toprak Mahsulleri Ofisi bölgesine çıkan yolun yenileme çalışmalarında yüzde 50'si yapıldı. 
Bugün itibariyle de kalan yüzde 50'lik kısmı sökülerek yeniden kilit parke taş döşenerek yapılacak. Ayrıca ofis bölgesine çıkan yolun yapımının bu hafta sonunda tamamlanarak halkımızın hizmetine açılmasını planlıyoruz. Cumhuriyet mahallesinde Ofis Camii önünden Melez yoluna kadar uzanan yolun yapımı da büyük bir hızla devam ediyor. Yaklaşık bir hafta içinde bu yolun tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına açılmasını hedefliyoruz.”

Editör: TE Bilişim