Karaaslan, basın mensuplarına makamında yaptığı açıklamada, Türk Sağlık-Sen Başkanı Latif Karagöz’ün ortaya attığı, basın-yayın organlarında yer bulan haberlerin kendisini ve kurumu yıpratmaya yönelik asılsız iddialar olduğunu ifade ederek, hukuki yollarla hak arayışında bulunacağını kaydetti.

“Bir kişi ya da kurumun değerlendirmesinin objektif kriterlere bağlı olması gerekiyor. Kişisel hırs ve arzuya dayanan çoğunluğu temsil etmeyen bireysel hesapları ön plana çıkaran değerlendirmeler çalışanlar ve toplum nezdinde kabul görmeyecektir” diyen Karaaslan, şunları söyledi:

“Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Latif Karagöz, yaptığı suçlamalarla çamur at izi kalsın felsefesiyle hareket etmektedir. Sorumlular hakkında hukuki zeminde hareket edeceğim. Üç yıla yakın zamandır Halk Sağlığı Müdürlüğünü yürütüyorum. Amacım Yozgat’ta birinci basamak sağlık hizmetlerinin sunumunu en üst seviyeye çıkarmaktır. Bunun için ekip olarak tüm çalışanlarımla birlik ve beraberlik içerisinde gayret ediyorum. Hiçbir çalışanım ile problemim bu güne kadar olmadı, olmaz da. Yasal mevzuat çerçevesinde zaman zaman zorunlu görevlendirmeler olabiliyor. Bunları da adalet çerçevesinde yapıyoruz. Şahsım ve kurumum hakkında asılsız suçlamalarla kamuoyunu meşgul eden kişiler hakkında hukuki zeminde mücadele edeceğim.”

Editör: TE Bilişim