İlk olarak Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret eden Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun ve üyeler Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’ya çevre duyarlılığı ve çevre dostu gönüllülüğünü simgeleyen Yeşilay Dostu bandı takdiminde bulundu. 
Yeşilay mensuplarının yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yazıcı, “Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Bu nedenle çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimini etkileyen her olumsuzluk geleceğimizi de olumsuz yönde etkilemektedir. Ülkemize faydalı, ahlaklı, zihinleri ilim ve irfan ışığıyla aydınlanmış gençlerin yetişmesi toplumumuzun olduğu kadar devletimizin de hedefleri arasında bulunmaktadır. Bu amacın doğrultusunda en büyük görev biz ebeveynlere düşmektedir. Ebeveynler olarak bir diğer görevimiz ise alkol, uyuşturucu ve tütün mamüllerinden uzak durarak evlatlarımıza örnek olmaktır. Nasihatten ziyade davranışlarımızla çocuklarımıza bu yönde örnek teşkil etmek elbette ki daha etkili olacaktır. Yeşilay Haftası vesilesi ile tüm halkımızın daha bilinçli olarak, alkol, uyuşturucu ve tütün mamüllerinden uzak durduğu bir gelecek diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 
İKİNCİ ZİYARET ARSLAN’A

Daha sonra Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı ziyaret eden heyet Kazım Arslan’a da çevre duyarlılığı ve hassasiyetinden doyal Yeşilay Dostu bandı takdiminde bulundu. Arslan, belediye olarak Yozgat’ı moloz ve yığınlardan kurtararak ferah, yeşil ve doğal bir şehir görünümüne kavuşturmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda da çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek Yeşilay heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun ise protokol üyelerine çevre hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek bugün itibariyle Yozgat’ta da Yeşilay Haftası etkinlikleri kutlanacağını söyledi ve bu kapsamda yapılacak olan yürüyüş ile akabinde Cumhuriyet Alanı’nda açılacak olan sergiye tüm Yozgatlıları davet etti.

Editör: TE Bilişim