Ziraat Fakültesi Dekanlığında görev süresi dolan ve vekâleten dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Şaban Güçlü, düzenlenen törenle görevini yeni Dekan Prof. Dr. Yaşar Karadağ’a devretti. Ziraat Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey de katıldı.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Ziraat Fakültesi dekanlığı görevini bu güne kadar yürüten Prof. Dr. Şaban Güçlü’ye sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, Ziraat Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Şaban Karadağ’a yeni görevine başarı diledi. 
Ziraat Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise, Yozgat’ta ve Bozok Üniversitesi’nde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Üniversitemizde görev yapacağım süre içerisinde,  mesleki hayatım boyunca edindiğim bilgiyi ve tecrübeyi üniversitemize aktarmak için kullanacağım. Yozgat tarım ve hayvancılık şehri ilimizde tarım ve hayvancılığın gelişmesine üniversitemiz Ziraat Fakültesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öncülük edecektir. Üniversitemizin gelişmesine yönelik Rektörümüz ve öğretim üyelerimizle birlikte her zaman birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarda bulunacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim