Son yıllarda birçok mahallede yapımına başlanan camiler hayırseverler ve cuma günleri açılan sergilerden toplanan yardımlarla yapılıyor.

DERNEK KURUPCAMİ YAPIYORLAR
Sorgun’da bulunan camii inşaatları kurulan derneklerin gözetiminde, dernek yönetimlerinin topladığı yardım paraları ile yükseliyor. Dernek yöneticilerinin büyük çabalarla topladığı yardımlara bir tuğla da bizden olsun diyen hayırseverlerin desteği büyük oluyor. 
VEYSEL KARANİ CAMİİ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR
Sorgun’da yapımı devam eden camii inşaatlarından biri olan Veysel Karani Camii ve Erkek Kuran Kursu dernek başkanı Yusuf Telli hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirterek “Sorgun’daki tek Kuran-ı Kerim, itikad, ibadet, ahlak derslerinin verileceği Erkek Kur’an Kursu inşaatımızı birlikte inşa etmek için yola çıktık. Allah’a çok şükür hayırseverlerimizin büyük destekleriyle camimizi ve kursumuzun inşaatını yükselttik.” dedi.
“YARDIMLARIN SÜRECEĞİNE İNANIYORUZ”
Telli, camii inşaatı yapmanın çok maliyetli bir iş olduğunu bunun içinde şimdiye kadar olan yardımların önümüzdeki günlerde süreceğine inandığını Halk Bankası Sorgun Şubesinde bulunan TL: 0788 16000099 Euro: 0788 58000220 numaralı yardım hesaplarına destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim