Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’e, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’dan destek ve tebrik mesajı geldi. Coşkun, Karacabey’in önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, yeni süreçte üniversitenin gelişimi adına her zaman destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

            Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından yeni dönemde fikir ve proje paylaşımı noktasında birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Coşkun;

“Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey’in yeni dönemde iyi bir ekiple başarılı işler yapması temennimiz ve duamız olacaktır. Bozok Üniversitemizin Yozgat için önemini biliyoruz. Yozgat’ımız ve üniversitemiz adına Sayın Karacabey’in ortaya koyacağı yönetim anlayışı ve projeler bu anlamda tüm Yozgatlıları yakından ilgilendiriyor. Bundan sonra her şey Yozgat için. Yozgat için el birliği, fikir birliği yapılması, proje paylaşımında bulunulması gerekiyor. Sayın rektörümüzün yürüteceği her başarılı çalışma hem Bozok Üniversitesi’nin hem de Yozgat’ın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağlayacak, ışık tutacaktır” dedi.

            Coşkun, Karacabey’e yeni görevinde başarı temennisinde bulundu, Yozgat’ın olduğu gibi Bozok Üniversitesi’nin de gelişimi noktasında her zaman destek vermeye hazır olduğunun mesajını verdi.

            Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, ayrıca rektörlük görevini devreden Prof. Dr. Tamer Uçar’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “İnşallah bundan sonraki süreçte üniversiteye yapacağı katkıları olacaktır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim